3. března 2012

Salvatore Ferragamo - Attimo


Zdravím,



dnes bych Vám chtěla přiblížit parfém, který mě v poslední době přímo okouzlil.
Pochází z dílny Salvatore Ferragamo a jmenuje se "Attimo" , což v překladu z Italštiny znamená "okamžik".

Parfém je velice ženský, dominuje v něm vůně hrušky a zemité tóny pačuli



Co se o ní píše:

Attimo definuje pestrý květinový buquet s dřevitým podtónem vytvářející dojem mimořádné smyslnosti. Jde o vrstvenou a velmi příjemnou vůni, jejíž charakter zůstává ryzí. 
Prožít každou chvíli jakoby to byl vzácný dar, každou vteřinu jako oslavu života. Jako správná hvězda odpočívá elegantně na lůžku, pomaličku otevírá krabičku a s radostí odhaluje drahocenný dárek - vůni Attimo. Tato dámská vůně se hlásí k tomu nejlepšímu, co značka Salvatore Ferragamo symbolizuje: přirozené eleganci, nadčasovému glamour stylu a neodolatelné svůdnosti.
Oblý flakon z dílny slavné designérky Sylvie de France pracuje s dynamikou a pohybem. Jeho jemně asymetrický tvar zdobí elegantní zlatá “stužka“ s logem Attimo v typicky červeném odstínu Ferragamo. Jemně zlatavá vůně doslova září skrze rozmanitě tvarované sklo, které je korunováno luxusním průzračným uzávěrem oválného tvaru, skrz nějž prosvítá zlatavé nitro.
 Logo Salvatore Ferragamo se leskne na spodní linii flakonu. Něžně perleťovou krabičku zdobí hra reliéfních linií inspirovaných flakonem. Kontrast tvoří zlatavá horní strana a loga Attimo a Salvatore Ferragamo v červenému provedení. Na trh byla uvedena v roce 2010. 



Složení:

Hlava - leknín, hruška
Srdce - gardénie, frangipani, pivoňka
Základ - mošus, pačuli, viržínské dřevo




Ceny v internetových obchodech se za 100ml EDP pohybují od 849,-Kč.




A jaká je Vaše oblíbená vůně?

S pozdravem Markéta :)

Žádné komentáře:

Okomentovat