21. června 2012

Sleek MakeUp review

Zdravím,

Jak užíváte slunečného počasí? Já mám zrovna dovolenou, takže je príma :D Dnes bych Vám chtěla představit dekorativní kosmetiku Sleek. Je to velmi kvalitní a hlavně cenově dostupná kosmetika. Nedávno jsem si objednala Face contour kit, což je sada na tvarování tváře a paletku I Divine Storm. Tyto produkty bych Vám chtěla blíže představit, protože mě nadchly a určitě je mohu jen doporučit.


Hi guys,

Do you enjoy sunny weather? I have a vacation, so I'm great : D Today I would like to introduce you Sleek makeup. It's a very good quality and affordable cosmetics. I recently ordered a Face Contour Kit, which is set to shape the face and I Divine Storm palette. I'd like to introduce these products closely, because I was excited and I can definitely recommend it.



Face contour kit





Je to vlastně kompaktní tmavý pudr a rozjasňovač, víc na stínování nepotřebujete. Paletka je moc šikovná, obsahuje dost velké zrcátko a je opravdu maličká (8 cm x 5,5 cm), takže zabere minimum místa ve Vaší kosmetické taštičce. K paletce je i brožurka jak správně vystínovat tváře a tipy jak opticky zúžit nos.



It is actually a compact dark and luminous powder, no more need for shading. Palette is a very handy, it contains quite a large mirror and is really tiny (8 cm x 5.5 cm), so it takes up little space in your cosmetic bag. You will get a booklet with instructions how to shade the face and tips how to visually narrow the nose.






Sleek Face contour kit, odstín Light, 14g, cena 258,-Kč na www.bestmakeup.cz

Sleek Face contour kit, shade Light, 14g, €9.95 www.sleekmakeup.com



I Divine Storm palette



Paletka obsahuje 12 pigmentovaných odstínů, pěnový aplikátor a velké zrcátko. 3 odstíny jsou matné - třetí zleva v horní řadě a dva poslední v dolní řadě, ostatní odstíny jsou třpytivé. Ještě jsem všechny odstíny nevyzkoušela, ale vzhledem k tomu, že  paletka obsahuje převážně tmavší odstíny, je vhodná spíše na výraznější glamour look.


Palette contains 12 pigmented shades, foam applicator, and a large mirror. 3 shades are frosted -third from left in top and the last two in the bottom line. Other colors are shimmering. I have not tried all shades, but due to the fact that the most of the shades are dark so it‘s more suitable for evening glamour look.





Sleek I Divine Storm palette, 12 odstínů, 290,-Kč na www.bestmakeup.cz

Sleek I Divine Storm palette, 12 shades, €8.50 www.sleekmakeup.com

Obojí jsem zakoupila na www.bestmakeup.cz, s tímto internetovým obchodem jsem byla maximálně spokojená. Poštovné stálo 60,-Kč, komunikace s prodávající hodnotím na jedničku. Jelikož jsem platila kartou online a zboží bylo skladem, balíček byl vyexpedován ještě ten den a domů mi dorazil do dvou dnů.

A jaké jsou vaše zkušenosti s kosmetikou Sleek?
Vlastníte také nějaký produkt?

S pozdravem Markéta xoxo


And what is your experience with Sleek cosmetics?





1 komentář:

  1. Zrovna tento týden mi také přišel Sleek balíček (tvářenka, rtěnka) rtěnku už jednu mám takže teď jsem vzala jen jiný odstín, protože ty rtěnky jsou opravdu skvělé, hydratační, mastné a mají nádherné odstíny a tvářenka je také super :) Tohle duo mě lákalo také, ale nakonec jsem si pořídila duo od ELF a taky spokojenost ;)
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat