31. srpna 2012

Testujeme kosmetiku AVON

Zdravím,

s kosmetikou AVON jsem neměla doposud žádnou pozitivní zkušenost. Asi před rokem jsem si objednala rtěnku a řasenku. Po vyzkoušení obou výrobků jsem myslela, že to je má první a zároveň i poslední objednávka. Po řasence mi slzely oči a rtěnka měla ve skutečnosti úplně jiný odstín (mnohem tmavší). Byla jsem zklamaná. No co se nestalo. Kolegyně donesla minulý týden do práce nový katalog Avonu. Ze zvědavosti jsem jej prolistovala, k několika parfémovaným stránkám přičichla a objevila jednu nádhernou vůni. Samozřejmě že mi to nedalo a toaletní vodu jsem si objednala (Za tu cenu jsem ji musela vyzkoušet). To víte, nakonec jsem nezůstala jen u vůně a přiobjednala pár dalších kosmetických nezbytností. Pojďme se tedy podívat jaké jsou mé dojmy z kosmetických produktů, které jsem si objednala.




Sada Miami Party
EDT 50 ml + Tělový sprej 100ml
cena od 120,-Kč

Tato vůně je koktejlem ovocných a květinových tónů. Hlavou vůně je brambořík, který je známý svoji citrusovou vůní, jež evokuje pocity štěstí a dodává energii. 

Vůně je to opravdu příjemná, letní, ovocná. Vždycky mi zvedne náladu. Slabší výdrž, ale vzhledem k ceně s ní šetřit nemusíte :) Já ji koupila v sadě ještě s tělovým sprejem, který nosím vždy v kabelce. 




Lesk na rty Plump Pout
cena od 60,-Kč

Tento lesk má pomoci docílit efektu plnějších rtů. Rty po nanesení lesku mírně brní, avšak na plnosti jim to nijak nepřidá. Já jsem vybrala odstín Pink pucker. Nedejte se zmást odstínem v katalogu, lesk vypadá spíš jako průhledný se třpytkami.




Little red dress glimmerstick eyeliner
 cena od 60,-Kč

Samoořezávací tužka, v červeném kabátku. Já objednala černou. O poznání lépe maluje linka Jillian Dempsey (s aplikátorem pro rozetření) také od Avonu. Je sice ořezávací, ale stačí jeden tah a krásně orámuje oči.



Krém na ruce Care s citronem a okurkou
cena od 25,-Kč za 100ml

Krémů na ruce jsem vyzkoušela spousty. Tak proč za 25,-Kč nevyzkoušet i tenhle? Já z něj cítím jen okurku :) nevím proč. Hydratace dobrá, není mastný, rychle se vstřebává. Za tu cenu určitě objednám znovu.



Cena jednotlivých produktů v katalogu mi přijde přemrštěná. Vybírala jsem u prodejce Lenky na mimibazaru. Ceny má oproti katalogu mnohem nižší, většinu zboží skladem, domluva na jedničku. Poštovné stálo 50,-Kč. Určitě mohu jen doporučit.

A jaké jsou vaše zkušenosti s kosmetikou Avon?

Budu ráda za každý komentář.
S pozdravem Markéta xoxo


Tento článek není sponzorovaný. 

4 komentáře:

  1. Tak ja mám s Avonom aj dobré aj zlé skúsenosti. Nemám rada krémy od nich, ani telové mlieka mi velmi nesedia. Ale dekoratívna kozmetika, parfemy, alebo šperky z Avonu sú super. Teraz mám toho z Avonu veľa. Pozri moj blog, článok o parfemoch z Avonu:
    http://stylzeny.blogspot.sk/2012/08/avon-parfems.html
    Vôňu Miami som ale ešte neskúšala - díky za tip, vyskúšam.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tužku na oči Jillian Dempsey určitě koupím znovu, je za pár kaček a maluje perfektně. Miami Party voní opravdu nádherně, stojí za vyzkoušení.

      Vymazat
  2. Ta vůně mě láká už nějaký ten pátek a ovocné sladké vůně mám nějradši, takže asi neodolám :)
    A zvu tě k sobě na Giveaway :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2012/08/1-giveaway.html

    OdpovědětVymazat