29. března 2013

Artdeco Hydra lip color

Zdravím vás,

jak se připravujete na Velikonoce? Já budu zítra poctivě barvit vajíčka a péct beránka, otázkou ovšem je, zda mě vůbec někdo vyšupá :( Všimla jsem si totiž, jak v mém okolí tato tradice upadá a na pomlázku už nikdo nechodí. Jak je tomu u vás? Je to škoda, zrovna tento zvyk se mi líbí (vždycky jsem měla připravený polštářek :), proč taky jinak zdobit vajíčka? Ale teď již k názvu článku. Ráda vás seznámím s mojí novou rtěnkou, která je...mno... prostě famózní! Seznamte se, tohle je Artdeco Hydra lip color:



Proč se mi ta rtěnka tolik líbí? Je perfektní! Ona to vlastně ani není rtěnka, ale barevný balzám, přitom na to vůbec nevypadá, já ale o ní budu mluvit jako o rtěnce. Hydratuje rty, opravdu. Donedávna jsem byla oddaná rtěnkám MAC a opravdu jsem si žádnou jinou rtěnku nekoupila. Věřte, byla to muka, zvlášť tady na blogu neustále vidět fotky vašich nových kosmetických přírustků,mnohdy i nesmírně lákavých ale já jsem se zařekla, že si jinou rtěnku než MAC rtěnku nekoupím. Jsou přece kvalitní a ty barvy! Jenže bez balzámu pod MAC rtěnku cesta nevede. A pak jsem zahlédla v několika příspěvcích chválu na Bourjois Rouge edition, byla jsem se na ni podívat v Marionnaud a některé odstíny mi přišly moc výrazné, v tomto směru jsem konzerva. Vlastním jednu oranžovku od NYX a všehovšudy jsem ji použila jednou :-(  Najednou se ke mně přitočila paní prodavačka a nabízela mi radu. Chtěla jsem rtěnku v jarních barvičkách, ale ne zase neonově výraznou. A už mi ukazovala Artdeco Hydra lip colour. Jen swatch na ruce mě dostal, ta barvička, ten lesk! Nádhera!



Samozřejmě jsem ji vyzkoušela, přece nebudu kupovat zajíce v pytli. Vypadala úchvatně, nemohla jsem bez ní odejít.




Nebýt rady paní prodavačky, vůbec bych si jí nevšimla. A to by byla velká škoda.



Rtěnka je na rtech moc příjemná, hydratuje rty a zanechává je lesklé. Lesky na rty používám jen minimálně, nesnáším když foukne vítr a v tu ránu mám všechny vlasy nalepené na puse :-D Obal rtěnky je černý, minimalistický, jen zlatý nápis Arteco a žádné zbytečnosti. Vkusné, decentní. Rtěnku mám v odstínu 08 Hydra soft coral, odstín je růžový, trochu do oranžova i do červena, dá se vrstvit pro dosažení výrazného odstínu. Navíc obsahuje ochraný faktor SPF15. Cena je příznivá kolem 280,-Kč.

Pro mě nyní nutnost! Vám ji mohu jen doporučit :) a určitě omrknu i další odstíny.

Jaká je vaše zkušenost s kosmetikou Artdeco? Který výrobek byste mi doporučily? Pište do komentů :)

Krásný páteční večer!
S pozdravem Markéta xoxo

2 komentáře: