12. listopadu 2012

MUA Heaven and Earth palette review

Zdravím,


přináším slibovanou recenzi na kosmetiku MUA - Makeup Academy, dnes se podíváme na zoubek paletce.

Heaven and Earth palette

 Tuto paletku jsem prostě musela mít. Zemité odstíny se perfektně hodí pro jemné líčení, stejně tak s ní zvládnete vykouzlit i výrazný glamour look.



Balení:
Balení paletky je z plastu. Přední strana je průhledná s černým lemem a stříbrnným nápisem MUA. Pokud máte vícero paletek vidím průhlednost přední strany jako výhodu, snadněji najdete tu, kterou zrovna potřebujete. Paletka je ze zadní strany celá černá a zavírá se na zacvaknutí. Velmi postrádám zrcátko, které bývá součástí většiny paletek. Stane se, že vám na líčení nezbyde tolik času a hledat někde honem ještě zrcátko mi přijde přinejmenším nepraktické. Součastí paletky je i pěnový aplikátor.



Odstíny:
Všechny odstíny mají shimmer, což mě upřímně vadí. Např. Sleek paletka obsahuje kromě třpytivých odstínů i matné, které já osobně preferuji pro denní líčení do práce. Paletka obsahuje celkem 12 stínů. Pigmentace stínů je vzhledem k ceně velmi dobrá.



Pro lepší představu:


 
Výdrž:
Stíny jsem použila na denní líčení v 6. hodin ráno, pojistila jsem je MUA eye primerem. Kolem 15. hodiny odpolední jsem líčení zkontrolovala a musím říct že stíny z většiny záhadně kamsi zmizely. Po příchodu domů ve 20.00 jsem vypadala jako nalíčená-nenalíčená. Když stíny vyzkoušíte na ruku velmi lehce se otřou.

Konečný verdikt:
Pokud sháníte dobře pigmentovanou paletku pod 200,-Kč určitě vyzkoušejte tuto MUA paletku. Její cena je momentálně £4.00 (v přepočtu asi 130,-Kč) + poštovné. MUA paletka je má první a zároveň i poslední. Když ji porovnám se Sleek prohraje na plné čáře. Doporučila bych raději si připlatit (Sleek paletka aktuálně stojí 290,-Kč na bestmakeup.cz) a objednat Sleek paletku, určitě nezklame.

Jakou paletku nejčastěji používáte vy?

Krásný večer!

S pozdravem Markéta xoxo

7 komentářů:

  1. Paletka vypadá super, já s touhle kosmetikou bohužel žádné zkušenosti nemám, ale koukám, že bych to měla rychle napravit:) Moc pěkná recenze:)

    OdpovědětVymazat
  2. MUA kosmetiku znám jenom chvilku, chystám ještě recenzi na rtěnky :)

    OdpovědětVymazat
  3. :) Vypadá ta paletka fajn a rozhodovala sem se mezi ní a Sleek či NYX, ale jak tak koukám asi zkusím Sleek náhodu s paletky od NYX zkušenosti nemáš? :) Jinak super recenze! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel NYX paletku nemám, zkus zabrouzdat na blozích určitě najdeš nějaké recenze ;)

      Vymazat
  4. Teď je všude plno dekorativky MUA, že? Také už jsem nad ní vážně zauvažovala. No za tu cenu....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě, za tu cenu aby to člověk alespoň nevyzkoušel, viď :D

      Vymazat
  5. Vypadá parádně, paletky to já ráda, ale souhlasím, ta Sleek má více matných a já osobně taky raději matné, ono přeci jen, když si člověk dá výraznější líčení matnými odstíny tak to tak neřve jak když jsou stíny se třpytkami..ale pěkná je:o)

    OdpovědětVymazat