28. prosince 2012

Kosmetika Weleda (recenze)

Zdravím všechny,

doufám že patřičně odpočíváte, užíváte volna :) Konec roku je před námi a já mám pocit jako by ten letošní vydal nejméně za tři. Blogu patří velká omluva za moji nepřítomnost, nová práce, nové povinnosti, od začátku prosince jsem byla v jednom kole a vánoční čas tomu nepřidal, špíš naopak. Věřte, že Vám to patřičně vynahradím mí milí :) chci se s vámi podělit o mé dojmy z kosmetiky, kterou poctivě od listopadu testuji a jde převážně o kosmetiku přírodní. Jsem z ní nadšená, ale abych vás nezahltila vším najednou, vezmeme si na paškál dnes první produkt, který se zařadil téměř okamžitě mezi mé TOP kosmetické produkty.
A o čem bude řeč?





Weleda - Mandlový pleťový krém

Nejprve pár slov k firmě Weleda. Weleda se zabývá výrobou léčiv, přírodní kosmetiky a doplňků stravy. Jejím cílem je dodržování nejvyšších standardů kvality a udržitelné využívání přírodních zdrojů. 62% z rostlinných surovin, které Weleda využívá, je vypěstováno v ekologickém zemědělství nebo je získáno z ekologicky kontrolovaných zdrojů ve volné přírodě. Všechny přípravky Weledy jsou vyráběny z přírodních surovin, bez umělých konzervačních látek.

Z obalu: Zklidňuje a chrání citlivou pleť, je mimořádně dobře snášen i citlivou pokožkou se sklonem k alergiím a ekzémům. Stabilizuje funkce pleti. Napomáhá udržovat hydro-lipidovou rovnováhu. zanechává pleť svěží a hebkou. Neobsahuje žádné éterické oleje. Bez syntetických konzervačních látek, barviv či vůní. Přípravek je nositelem certifikátu NaTrue (více o certifikátu NaTrue zde).

Složení: voda, mandlový olej, alkohol, glyceridy mastných kyselin, hydrolyzát včelího vosku, olej ze semen švestky, glycerin, xantan, kyselina mléčná

Krém má velice jemnou vůni. Rychle se vstřebává, výborně hydratuje, ale zároveň nemastí. Pro moji smíšenou pleť je ideální, hydratuje suché tváře a zároveň T-zonu, aniž by ucpával pory. Je opravdu jemný, vhodný i na citlivou pleť, pokožku zklidní. Stačí nanést malé množství, dobře se roztírá. Musím říct že krém mě překvapil a určitě ho všem mohu jen doporučit. 


Kde koupit: kosmetiku Weleda zakoupíte v obchůdcích se zdravou výživou, v drogeriích DM, nebo na eshopu


Krém je v hliníkové tubě s plastovým uzávěrem. Tubička je poměrně malá, obsah balení je 30 ml, vyrábí se v Německu. V poměru ke kvalitě je cena podle mého přijatelná.
Doporučená cena je 349,-Kč (eshop), pro členy Weleda klubu na eshopu 314,-Kč, v DM můžete použít slevové kupony (-25%), pak vás krém vyjde kolem 210,-Kč (!!).
Rozhodně krém doporučuji!! Určitě bych neváhala vyzkoušet, ideální i pro citlivou pokožku.



A jaký krém používáte vy?
Budu ráda za každý komentář :)
 Krásný večer všem.
xoxo Markét

6 komentářů:

  1. Pěkná recenze. Mně krém taky moc vyhovuje. Nejdřív jsem se bála těch olejů, myslela jsem, že mi budou ucpávat póry a budou se mi dělat pupínky. Mám taky smíšenou pleť. Ale opak je pravdou :-) Akorát mi teda moc nevoní, no :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krém mě mile překvapil, opravdu je moc dobrý :)

      Vymazat
    2. Na olejiček od Weledy mě upozorníla kosmetička.Já jsem olej nikdy nepoužívala a musím říct ,že je výborný.

      Vymazat
    3. Na olejiček od Weledy mě upozorníla kosmetička.Já jsem olej nikdy nepoužívala a musím říct ,že je výborný.

      Vymazat
  2. Já mám krém na plet´ od značky ziaja -olivový a je opravdu dobrý. Značku Weleda znám, máme od ní doma nějaký krém,ale nikdy jsem se na něj nezaměřila ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S Weledou jsem do této chvíle neměla žádnou zkušenost, ale krém si mě hned získal. Určitě se po Weledě ještě podívám a mám v plánu vyzkoušet i Ziaju, četla jsem na ni spoustu kladných ohlasů :)

      Vymazat