4. března 2013

Veletrh World of Beauty and SPA 1.3. a 2.3.2013 Report

Zdravím,

dnes bych ráda zhodnotila letošní Veletrh World of Beauty and SPA, který probíhal v Letňanech 1.-2.3.2013, takže kdo nefandí delším povídacím článkům toho dnes nepotěším (třeba příště :-D ).



 Loni jsem byla na veletrhu poprvé a nadchnul mě. Tento ročník byl jetě lepší. Jako velkou výhodu těchto veletrhů vidím šanci vyzkoušet a omrknout nepřeberné množství kosmetických produktů, porovnat kvalitu jednotlivých produktů, vždy se dozvíte novinky ze světa krásy, wellnes, líčení a mnoho dalšího. Na veletrh jsem s kamarádkou zavítala v sobotu, takže jsme si nemohly nechat ujít TIGI show, v hlavní roli: Honza Hlaváček a Martin Loužecký.


Kluci mají velký talent, jejich kreativita mě vždy ohromuje, tentokrát se vyřádili na pánských kšticích. Výsledné účesy pak působily rozverně, ve stylu kluků z kapely Charlie Straight, takový ten britský styl - místy kratší, místy delší, rozcuchané. Těžko se to popisuje :)

Absolutně nejhorší bylo vystupování Vaška Noida Bárty, který moderoval FatZero Beauty & Fitness Cup 2013. Celou dobu neustále přežvykoval, házel nohou a rukama. To byste musely vidět, byla to hrůza :-D


Poprvé jsem si z veletrhu přivezla i několik vzorečků, takže budu poctivě zkoušet a brzy poreferuji :)

Mimo pravidelných vystavovatelů zde byly k vidění i méně známé a neokoukané firmy. Saloos štědře rozdával propagační materiály, Nobilis Tilia mě okouzlila, skvěle jsem si s paní kosmetičkou popovídala a získala vzorečky, ke kterým bych se asi jinak nedostala. Stánek tu měla i firma NevO (znáte z LB), Cannaderm, Artdeco,Vizart a další.


Program veletrhu je vždy pestrý. A protože se konala soutěž Svatební dort roku 2013, měla jsem šanci i kousíček dortu ochutnat. Je až k neuvěření jací jsou češi nenažranci. Zatímco já jsem si v klidu vychutnávala kousek výtečného dortu, jiní do sebe stihly naházet bezmála tři kusy. Někteří si bez váhání nechali ukrojit rovnou čtvrtku dortu a už jí cpali do batohu. Nad tím mi zůstával rozum stát.

Veletrh dává nakupování nový rozměr, všechny krémy si můžete očichat, máznout a prohlédnout. V tyto dny se navíc nakupuje jedna radost se slevou (většinou 10% ). Já jsem pořídila Dtangler (můj růžový Tangle teezer má již hodně polámané štětinky) za 200,-Kč. Doporučuji nejprve obejít více stánků, ceny se mnohdy liší. (Dtangler seženete za 200,-Kč, ale i za 290,-Kč)

Maestro štětce jsem již viděla na internetu, nevím ani proč, ale nezaujaly mě. Zvědavost mi ale nedala a jak jsem je na veletrhu prohlížela, překvapila mě jejich kvalita i provedení. Nakonec jsem vybrala štětec na makeup a modelage brush, už teď si ale brousím zuby na další, hezky se s nimi pracuje.

Ať se na to dívám jak chci, veletrh se moc povedl. 
Myslím že budu pravidelnou návštěvnicí, a již teď se těším na další, který bude v září.

Více info na www.worldofbeauty.cz

Jak jste na tom vy? Navštěvujete podobné Veletrhy krásy?

3 komentáře:

  1. Vzdycky, kdyz jdu na nejakou podbnou akci, kde jsou rauty a celkove jidlo zdarma tak se hrozne stydim, ze jsem cech, kdyz vidim, jak si to cpou do kapes, do kabelek, nechutny :( Jinak vzorecky jsou fajn :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lidé už asi nemají ani kapku slušnosti a vychování. Ještě že ta 1/4 národa si zachovává zdravý rozum :) Za vzorečky jsem ráda, určitě mě nalákají na zakoupení plných produktů :-D

      Vymazat
  2. To mě štve, že jsem se na tento veletrh opět nedostala :/:))

    www.neverfullcloset.blogspot.cz
    XOXO

    OdpovědětVymazat